Πολιτική Επιστροφών

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε και εμείς θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα επιστρέψουμε την αξία του. Οι επιστροφές εμπορευμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

- Η επιστροφή των εμπορευμάτων να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
- Τα εμπορεύματα να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι χρησιμοποιημένα ή ανοιγμένα, εντός της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής).
- Για λόγους υγιεινής οι επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν.

 

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν είναι η παρακάτω:

  1. Συμπληρώστε το Έντυπο Επιστροφής που εσωκλείεται στο δέμα που παραλάβατε. Εναλλακτικά, μπορείτε το κατεβάσετε εδώ.
  2. Συσκευάστε το προϊόν και εσωκλείστε το συμπληρωμένο Έντυπο Επιστροφής και όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν την αρχική συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης/Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής).
  3. Επιλέξτε τον τρόπο επιστροφής που σας εξυπηρετεί, σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.

Σε περίπτωση επιστροφής η πίστωση της αξίας των εμπορευμάτων πραγματοποιείται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής στον τραπεζικό λογαριασμό σας.